Киноата е фино, пълно с протеини зърно, което ви помага да останете сити до следващото ви хранене, което прави тази зеленчукова салата чудесен пълнител на кутията за обяд
Сгответе киноата, следвайки инструкциите на опаковката, след което я отцедете много добре и оставете настрана.
Междувременно загрейте фурната до 200°C / 180°C с вентилатор. Разбъркайте лука и чушките с 1 супена лъжица от олиото и подправките в тава за печене, след което печете 15 минути.
Смесете тиквичките и чесъна с останалите зеленчуци и печете още 15 минути.
Изстискайте печените скилидки чесън от кожичките им и ги намачкайте с малко подправки. Разбъркайте с останалото олио, лимонов сок и кора и подправете със захар на вкус. Накапете върху киноата и разбъркайте заедно с печените зеленчуци и магданоза. Натрошете фетата отгоре, разбъркайте внимателно отново и сервирайте.