Лесно и Вкусно
нужно време
150 минутипорции
4-5трудност
- -сготвиха
1
Нужни продукти
1 кг свинско месо
500 гр моркови
5-6 по - големи картофа
2-3 лук глави
500 гр гъби
2-3 домата
сол
1-2 дафинови листа
1/2 ч.ч. олио
1 ч.ч. вино
1 ч.ч. вода
Нужно Време
подготовка
30
минути
готвене
120
минути
общо
150
минути
Стъпки
Месото се нарязва на парчета, а зеленчуците на по-едри колелца.
В гювеча се нареждат последователно лука, морковите, гъбите, доматите и месото(то трябва да е по средата) и се прави втори ред от зеленчуците слага се олиото, виното, солта и дафиновия лист. Пече се около 2 часа, може да се подреди в по-дълбока тенджера и да се вари.
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти
невероиатно месото става супер крехко само един недостатак(требва пода имаш подходиащ сад) :))) рецептата е супер и е супер лесно опитаите и вие :)