Уникална рецепта за вкусна и сочна баница с яйца и сирене
Първо разтапяме маслото
![Стъпка 1](/files/thumbs/3/0/3/303de3e2a97c4a788e8a4479bd6fb2bd71c69fe5/2017-07-19-11-48-19-2ea2ebc1__250_150.jpeg)
Разбъркваме яйцата, содата бикарбонат и газираната вода в купа, като добавяме и 3 с.л. от разтопеното масло.... слагаме и 2-3с.л. кисело мляко(по желание)
![Стъпка 2](/files/thumbs/a/b/6/ab6e66a718dfd3926ac02f1ea05e0b9f67a1814c/2017-07-19-11-59-44-60072ec4__250_150.jpeg)
Добавяме и сиренето и разбъркваме
![Стъпка 3](/files/thumbs/a/0/7/a07491c4e998c425f4b367c620cd6ec3166eff7c/2017-07-19-12-02-52-cd790d00__250_150.jpeg)
В тавичка по избор (най-добре е да се ползва такава от фурната, защото корите пасват точно) слагаме 2 кори за основа и отгоре поливаме с разтопеното масло, а след това намазваме хубаво със сместа.
![Стъпка 4](/files/thumbs/7/2/e/72eaebccfb36283d08098b2bbeea5397898c8d79/2017-07-19-12-07-15-24cb1455__250_150.jpeg)
Слагаме други две кори и повтаряме процедурата с маслото и сместа
![Стъпка 5](/files/thumbs/9/a/c/9ac83f5aa46926d3e41798c4e22dd604691ad6b0/2017-07-19-12-30-02-e8ecec0f__250_150.jpeg)
Когато наредим всички кори и свърши сместа, слагаме в предварително загряна на 200 градуса фурна с вентилатор. А малко след като сме я сложили нарязваме по дължина и печем около 20 мин. до готовност
![Стъпка 6](/files/thumbs/7/8/b/78b8aaaea319d9a86a69889380e8c8fb76361060/gotovo__250_150.jpeg)
Сервираме с айрян и се кефим на якия вкус :-) Нека ви е вкусно.. а рецептата може да оцените и коментирате по-долу...