Ох дано го няма вече публикуван, че много се притеснявам да не ми се скарат!
Жълтъците и белтъците се разделят! Белтъците и захарта се разбиват на сняг!
Постепенно към белтъчения сняг се прибавят жълтъците и се разбива, добавя се и брашното и е готово!
Във формичката за кекс се разтопява маслото във фурната. Към разтопеното масло се прибавят на едро счукани орехи, отгоре се изсипва сместа и е готово за печене!
Пече се 20 минути в предварително загрятата фурна 220 гр.(където преди малко сме разтопили маслото)
Не се отваря докато се пече за да не спадне!
Става пандишпанен вкусен и ароматен кекс!
След 20-те минути се изважда и се обръща във подходяща чиния!
И орехите са отгоре заедно със разтопеното и попило масълце!
Може да се поръси и със пудра захар!
Това е да ви е сладко!
Ангелина, благодаря за чудесната рецепта. Правя този кекс вече повече от година и е станал любим на всичките ми приятели.Поздравления!