Нужни продукти
100 гр. орехи
100 гр. шпеков салам
5 бр. печени зелени чушки
(може и пикантни чушки рибки)
1-2 скилидки чесън
1 майонеза
сол и черен пипер
керевиз
Нужно Време
подготовка 15 минути
готвене 15 минути
общо 30 минути
Стъпки

В загрят сух тиган запечете орехите. Натрошете ги още докато са топли. Накълцайте на ситни кубчета шпековия салам и чушките. Ако имате налични леко пикантни печени чушки (рибки) използвайте тях. Така дипа ще стане по-пикантен. В купа смесете нарязаните продукти. Нарежете на ситно керевиза и го прибавете. Към цялата смес сложете майонезата, щипка сол, черен пипер и смачкания чесън. Разбъркайте добре. Този вид дип може, да се използва както за разядка, така и като допълнение към някоя салата или за гарнитура.

Добър апетит!
Готвенето като страст и въображение...
http://magecreations.blogspot.com/

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти