Нужни продукти

400 гр пилешко филе
1 шайба ананас
1/2 морков
Панировка:
1 ч.л. нишесте
6 ч.л. брашно
1/2 ч.л. сол
1 ч.л. бяло вино
1/2 ч.л. захар
Соса:
2 ч.л. нишесте
7 ч.л. кетчуп
4 ч.л. оцет
Нужно Време
подготовка 20 минути
готвене 10 минути
общо 30 минути

Стъпки

Разбивате продуктите за панировката и потапяте пилешкото месо. Изпържвате в нагорещеното олио - 3 минути. В друг тиган правите соса от нишестето, кетчупа и оцета, които предварително сте разбили с нарязаните на парченца ананас и моркова. Разбърквате добре и сервирате.

сготвих

Mнения на кулинари

добави коментар

Подобни рецепти