Гъбите, шунката, киселите краставички и топеното сирене се нарязват на ситно, поръсват се с черен пипер и малко вегета и много малко сол и малко зехтин. Разбърква се с лъжица и това е пълнежът за пържолите.
Всяка се начуква на много тънко, сместа се разделя на 4 и се разпределя на пържолите в единия край, завиват се на рула и намазваме с олио. Слагаме олио в тавичката, след което и рулцата, сипваме 2 ч.ч. вода.
Печем на 200 градуса докато се зачервят. Поръсваме ги с кашкавал, непосредствено след като ги извадим от фурната. Поднасяме ги задължително с лимоново резенче и стръкче магданоз за украса. За гарнитура: Млечна салата и катък. Препечен хляб. Подходящи напитки: Бяло сухо вино и минерална вода.
Нужни продукти
4 пилешки пържоли-филе
200 гр гъби
100 гр. шунка
2 бр. кисели краставички
100 гр кашкавал
100 гр топено сирене
черен пипер
сол
вегета
олио или зехтин
Нужно Време
подготовка
30
минути
готвене
30
минути
общо
60
минути
Стъпки
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти