Нужни продукти

4 пилешки пържоли-филе
200 гр гъби
100 гр. шунка
2 бр. кисели краставички
100 гр кашкавал
100 гр топено сирене
черен пипер
сол
вегета
олио или зехтин
Нужно Време
подготовка 30 минути
готвене 30 минути
общо 60 минути

Стъпки

Гъбите, шунката, киселите краставички и топеното сирене се нарязват на ситно, поръсват се с черен пипер и малко вегета и много малко сол и малко зехтин. Разбърква се с лъжица и това е пълнежът за пържолите.
Всяка се начуква на много тънко, сместа се разделя на 4 и се разпределя на пържолите в единия край, завиват се на рула и намазваме с олио. Слагаме олио в тавичката, след което и рулцата, сипваме 2 ч.ч. вода.
Печем на 200 градуса докато се зачервят. Поръсваме ги с кашкавал, непосредствено след като ги извадим от фурната. Поднасяме ги задължително с лимоново резенче и стръкче магданоз за украса. За гарнитура: Млечна салата и катък. Препечен хляб. Подходящи напитки: Бяло сухо вино и минерална вода.

сготвих

Mнения на кулинари

добави коментар

Подобни рецепти