Нужни продукти                        
                        
                                
                                пилешко филе                                
                            
                                                                                                            
                                
                                соев сос                                
                            
                                                                                                            
                                
                                чесън на прах                                
                            
                                                                                                            
                                
                                яйце                                
                            
                                                                                                            
                                
                                галета за панировка                                
                            
                                                                                                            
                                
                                олио за пържене                                
                            
                                                                            Нужно Време
                            
                                    подготовка
                                    
                                                                        735
                                    минути
                                
                            
                                    готвене
                                    
                                                                        20
                                    минути
                                
                            
                                    общо
                                    
                                                                        755
                                    минути
                                
                            Стъпки
                        Нарязваме филето на хапки, слагаме соев сос и ги объркваме да поемат хубаво, слагаме и чесъна на прах по желание слагаме ги в хладилника за една нощ да поемат соса. На другия ден се панират в яйце, галета, яйце и се пържат.
Mнения на кулинари
                                                    
                                добави коментар                            
                        
                                                    Подобни рецепти
                        Още от този автор
                        Сезонни рецепти
                         
                            
                            
 
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
             
                        