Ябалков пай
Нужни продукти
4 яйца
1 ч.ч. захар
3-4 ябълки
6 с.л. олио
6 с.л. мляко
2 ч.ч. брашно
1 ванилия
Нужно Време
подготовка
30
минути
готвене
30
минути
общо
60
минути
Стъпки
Четирите яйца се разбиват с захарта, след което слагаме млякото и олиото и разбиваме добре. С дървена лъжица бъркаме, добавяме брашното с ванилията и накрая нарязаните на кубчета ябълки.
В намазнена тавичка изсипваме сместа и печем на 200 градуса загрята фурна, до зачеряване. След като се изпече го нарязваме и поръсваме с пудра захар. Приятен апетит!
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти