Реване II
Нужни продукти
3 яйца
1 к.ч. прясно мляко
1 ч.ч. захар
3 ч.ч. брашно
1 бакпулвер
1 ванилия
сироп:
1 ч.ч. захар
1 1/2 ч.ч. вода
Нужно Време
подготовка
20
минути
готвене
40
минути
общо
60
минути
Стъпки
Яйцата се разделят на белтъци и жълтъци.
Разбиваме жълтъците с половината захар, и ги добавяме към разбитите белтъци на сняг с другата половина захар, добавяме млякото, ванилията, бакпулвера с брашното и разбъркваме леко.
Печем на 200 градуса до зачервяване.
Сваряваме сиропа, оставяме да изстине и заливаме реването.
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти
КАКВО ЗНАЦХИ 1-в