Нужни продукти
1 бр. санвич питка
1 бр. яйце
колбас
кашкавал
1/2 малка глава лук
1/2 пресен домат
1/2 краставица
чубрица
чили сос
Стъпки

Взимате 1/2 глава лук и го нарязвате на ситно, но не много. След което го слагате да се запържи в тиганя без мазнина до леко златист цвят.



После счуквате яйцето в тиганята отново без мазнина и го изчаквате докато се изпържи. Взимате кашкавала и го нарязвате на средно дебели ленти и го поставяте върху яйцето. След това го обръщате за да се запържи кашкавала отново без мазнени, докато не придобие златист цвят. Вземате сандвич питката и във него нареждате колбаса.



След това слагате яйцето с запечения кашкавал във питката и поръсвате с запечения лук. Пожелание може да се сложи в сандвич-грила, за да се запече леко. За финал нарязвате половината домат или повече на кръгчета, както и краставицата на ленти, след което ги нареждате в питката.



Поръсвате с домашна градинска чубрица (може и др. на вкус), и ако искате да ви е по пикантно поръсете отгоре с чили сос.



Дано да ви хареса :)

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти