Разбийте яйцето със захарта и прибавете млякото, в което сте разтворили содата. Добавете канелата и брашното, като го сипвате постепенно и разбърквате непрекъснато.
Изсипете готовата смес в на маслена и набрашнена тава и печете в умерена фурна.
Извадете изпечения сладкиш и веднага го намажете с мед, след което го наръсете с кокосови стърготини. Нарежете го, след като е напълно изстинал.
дание сладко
много вкусна и лесна рецепта
хубав сладкиш и икономичен хареса ми много пробваха го и мой приятели
хубаво икономично и лесно сладкишче.пробах го и пак ще го правя.благодаря за рецептата.
Маргарита Димитрова,благодаря искренно за споделената рецепта,стори ми се икономична и лесна,изпробвах я резултата беше очудващо добър! :) Благодаря,споделих я във фейсбук и мой приятелки също я пробваха!Страхотно сладкишче! Благодаря! Изпратих и снимка :)
Лесна и икономична рецепта ! Аз обаче сложих 2 лъжици мед в тестото и 1 лъжичка джинджифил на прах заедно с канелата. Вкусът е уникален - на немски коледен пай !