1. Спагетите се сваряват, след това се слагат в тавичка.
2. Нарязваме кренвиршите и киселите краставички на малки кубчета.
3. Слагаме в нагорещен тиган масло.
4. Слагаме в тигана нарязаните кренвирши, чакаме ги да добият златист цвят.
5. Добавяме в тигана киселите краставички, царевицата и гъбите.
6. Смачкваме сиренето и го слагаме в тигана.
7. Разбиваме доматеното пюре или кетчупа с малко вода и го слагаме в тигана.
8. Слагаме подправки (малко сол, шарена сол, чубрица и т.н.)
9. Разбъркваме добре съдържанието в тигана и заливаме спагетите, които са в тавичката.
10. Нареждаме кашкавалът върху спагетите и соса и печем докато кашкавалът не добие златист цвят.
Здравейте. Рецептата е лесна за изпълнение и вкусна.Аз си позволих да я опитам с леки корекции от моя страна.Вместо кренвирши или шунка си позволих да сложа кайма и вместо сирене маслини.Вярвай те ми след това всички си облизахме пръстите.
Здравейте,рецептата Ася е много лесна и вкусно става,с марко повече подправки:))))))
Асе, Супер рецепта на първо четене ми се стори много интересна, вкусна и лесна! Като усъществя пецептата ще ви кажа какво се е получило. :) :) :)
Невероятно! Радваме се, че рецептата ви допадна и успяхте да я адаптирате към своите предпочитания. Включването на кайма и маслини звучи като страхотна адаптация. Благодарим ви, че споделихте това с нас!