Рецептата включва и два майонезени соса
1. Нарязваме филето от сьомга на много ситни кубчета
2. Останалите съставки се смесват и прибавят към нарязаните кубчета
1. Загряваме олиото на 180 градуса в касерола (дълбок тиган)
2. Режем оризовите листа на 4 парчета и пържим едно по едно за 30 секунди всяко в загрятата мазнина
1. Майонезата и мастилото от сепия се смесват в подходящ съд
1. Нарязваме магданоза на ситно и го смесваме с майонезата
Слагаме в центъра на чинията малко от тартара
![Стъпка 1](/files/thumbs/6/e/6/6e6f05806a6b1e58309339ea3b2c6d6f52c36774/redene__250_150.png)
Върху тартара поставяме едно парче чипс, а върху него отново от тартара
Повтаряме предишната стъпка, докато не свършат съставките
![Стъпка 2](/files/thumbs/b/7/8/b78e88a141796af5eca0ca0a6667dccf6c076e50/sos__250_150.png)
Декорираме слагайки от сосовете върху последното парче чипс