Рецептата включва и два майонезени соса
1. Нарязваме филето от сьомга на много ситни кубчета
2. Останалите съставки се смесват и прибавят към нарязаните кубчета
1. Загряваме олиото на 180 градуса в касерола (дълбок тиган)
2. Режем оризовите листа на 4 парчета и пържим едно по едно за 30 секунди всяко в загрятата мазнина
1. Майонезата и мастилото от сепия се смесват в подходящ съд
1. Нарязваме магданоза на ситно и го смесваме с майонезата
Слагаме в центъра на чинията малко от тартара
Върху тартара поставяме едно парче чипс, а върху него отново от тартара
Повтаряме предишната стъпка, докато не свършат съставките
Декорираме слагайки от сосовете върху последното парче чипс