ЗА
рецептата
Реших да експериментирам.. много варени ньоки напоследък, защо не пържени? Импровизацията - успешна и вкусна! Вижте рецептата по-долу :)
Нужни продукти
250гр Ньоки
50гр Моцарела
3 скилидки Чесън
Микс сирена (Пармиджано Реджано + Грана Падано + Пекорино Романо)
Магданоз
Черен пипер
Масло
Стъпки
![Стъпка 1](/files/thumbs/a/e/a/aeadd11ea99556edcea68708c145609f686ff0c8/img-a1ab68fb3ffbac40045f7bfce5304b0c-v__250_150.jpg)
В тиган с масло слагате намачкания чесън и запържвате. Добавете ньоките като преди това премахнете скилидките и пържете според указанията на опаковката.
![Стъпка 2](/files/thumbs/c/7/8/c78b378db0a80c8c75605018c0624e29e3b11901/img-c593301422a33de39eac52c97adb25de-v__250_150.jpg)
Овкусявате с черен пипер на вкус.
![Стъпка 3](/files/thumbs/6/d/6/6d651616e5b26dad5058d28538c87fe3d81fb77f/img-85714d66e32c0e4a4b659b9471bf87da-v__250_150.jpg)
Когато ньоките добият златист цвят, добавете настърганата моцарела. Заедно с нея добавете и част от миксът сирена.
![Стъпка 4](/files/thumbs/c/a/0/ca048f6be5a880f11b873eda7d617f238f5e7a88/img-00016855289574d1ee4327b98949c146-v__250_150.jpg)
Сервирайте като гарнирате със ситно нарязан магданоз и още от микса (по желание).
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти