Готвенето като страст и въображение.. http://magecreations.blogspot.com/
Почистете и обелете цвеклото. Поставете го в фолио за печене и го залейте със зехтин, сол, черен пипер и розмарин (аз използвах сух розмарин). Печете цвеклото на 180 градуса за 1 час. След като е готово цвеклото не бързайте, да го изваждате от фолиото. Оставете го да изстине добре. Измийте и почистете спанака и марулята. Нарежете на кубчета топеното сирене и цвеклото. Натрошете орехите. В купа смесете марулята, спанака, орехите и топеното сирене. Овкусете ги със сол, зехтин и лимонов сок. Счукайте една скилидка чесън и я прибавете. Разбъркайте добре.
Пропорциите оставам на Вас :)
Добър апетит!