akva7
Коментари
Хареса ми рецептата,но ми се ще да направя малка корекция-гювеча винаги се слага в студена фурна,защото ще се спука от 200*.
Много е полезно за хора имащи проблеми с отделителната система!
Само,че картофите са предварително сварени !!!
Тази рецепта я правя от доста год.и всичко слагам сурово без предварително запичане и пак става вкусно.Ще пробвам и този вариант,за да видя кой е по-сполучлив
А може и да не се пече.Просто слагаш капак отгоре и на котлона-докато се стегне белтъка.
Защо брашното се повтаря два пъти?
Набухвател слага ли се?
Много вкусна рецепта за карамелизирано пиле.Аз слагам и малко мед и водка,така месото става по-крехко и го пека заедно с маринатата.Браво за споделената рецепта !
Смятам,че ще е по-лесно,ако съставките се объркат в купа и с получената смес се намажат филийките.Аз слагам и домат за цвят,може и шунка за разкош.
Има някаква грешка,кекса как се пече на 120*?Това не са целувки,та да се сушат.По вероятно е да се пече на 180* .
Защо не мога да сложа рецептата в кутията?