Коментари

13.11.2011 г. 15:04 Полезен 4

Хареса ми рецептата,но ми се ще да направя малка корекция-гювеча винаги се слага в студена фурна,защото ще се спука от 200*.

akva7
akva7 коментира
13.09.2011 г. 23:19 Полезен 0

Тази рецепта я правя от доста год.и всичко слагам сурово без предварително запичане и пак става вкусно.Ще пробвам и този вариант,за да видя кой е по-сполучлив

akva7
akva7 коментира
13.09.2011 г. 23:12 Полезен 1

А може и да не се пече.Просто слагаш капак отгоре и на котлона-докато се стегне белтъка.

akva7
akva7 коментира
24.08.2011 г. 22:05 Полезен 4

Много вкусна рецепта за карамелизирано пиле.Аз слагам и малко мед и водка,така месото става по-крехко и го пека заедно с маринатата.Браво за споделената рецепта !

akva7
akva7 коментира
24.08.2011 г. 21:55 Полезен 2

Смятам,че ще е по-лесно,ако съставките се объркат в купа и с получената смес се намажат филийките.Аз слагам и домат за цвят,може и шунка за разкош.

akva7
akva7 коментира
13.06.2011 г. 16:07 Полезен 0

Има някаква грешка,кекса как се пече на 120*?Това не са целувки,та да се сушат.По вероятно е да се пече на 180* .

akva7
akva7 коментира