Нужни продукти за пазаруване

6 бр риба чернокоп
1 с л горчица
1 с л соев сос
2 бр скилидки чесън
1 ч л риган
1 щипка смрадлика
1 щипка розмарин
3 с л зехтин
2 с л лимонов сок
Нужно Време
подготовка 30 минути
готвене 30 минути
общо 60 минути

Стъпки

Рибата се почиства от вътрешностите и добре се измива на течаща вода .На дървено шишче се нанизва през очите с едното шишче , а с другото през опашката , така че да са с корема нагоре .В купа се разбърква с вилица горчица , счукани скилидки чесън , соев сос , малко сол , черен пипер , зехтин , лимонов сок и подправките .С тази смес се намазва корема на рибата отвътре .Поставя се в подходяща тавичка за печене. Печем в загрята фурна 200 С за 25-30 минути до златисто .Поднасяме с резени лимон , пържени картофи , салата от домати и чаша вино !

сготвих

Mнения на кулинари

добави коментар

Подобни рецепти