Ако е останало от плънката, добавете я към продуктите за соса.
Всички зеленчуци и продукти се режат на ситно и се объркват с каймата добре. Отлепя се кожата на бутчетата, като не се отделя и с помощта на фуния, направена от кърпичка и специален шприц се пълнят бутчетата между кожата.
Слагат се в намазнена тава, поръсват се с чер пипер, слага се 1/2 ч.ч. бяло вино, малко вода, един дафинов лист. Покриват се с фолио и се пекат на 180 градуса във фурната за около 40 минути, като на 30 минута, фолиото се маха за да се получи загар.
Сервира се с картофена салата, а най-добре със сос ДОБРА ЖЕНА. Нарязваме на ситно продуктите. Запържваме лука, пиперките, пилешкия дроб, гъбите, пушения бекон, шунката, течната сметана и щипка чер пипер.
След като се изпекат бутчетата отделяме булъона от тавата и го добавяме към соса ДОБРА ЖЕНА. Сервира се бутче със сос.