Захарта и яйцата се разбиват с миксер докато се получи гъста смес.
След това се прибавят брашното и олиото.
Всичко се разбърква и се изсипва в голяма тава за печене, пече се на 200 градуса.
След това готовия блат се разделя на два равни блата и се нанася първият крем.
След това върху намазания с крем, блат слагате другия.
И нанасяте втория вид крем върху тортата от горе и от страни. Шоколада се разтопява на водна баня и се нанася върху вече готовата торта.
Нанасянето му става като сложите разтопения шоколад в найлоново пликче и срежете единия му ъгъл, след това започвате да го нанасяте върху тортата.
Вече готовия сладкиш се оставя на студено място за около 30 мин..
Нужни продукти
7 бр. яйца
300 гр. захар
3 1/2 ч.ч. брашно
1 к.ч. олио
2 вида крем по избор.
250 гр. шоколад или марципан
Нужно Време
подготовка
60
минути
готвене
30
минути
общо
90
минути
Стъпки
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти
много е лесно сте направъа на каками за роjдениъа му ден