Нужни продукти

1 кг. свинско(ребърца и малко по тлъсто месо.)
2 гл. лук
1 с.л. червен пипер
2 зелени чушки
2 червени чушки
1 морков
300 гр. домати от консерва
2 с.л. брашно
1 ч.ч. бяло вино
1 ч.ч.вода
щипка черен пипер
1 ч.л. чубрица
малко магданоз(пресен)
Нужно Време
подготовка 30 минути
готвене 20 минути
общо 50 минути

Стъпки

Свинското се нарязва на малки парченца и се сипва малко вода за да поври.След като водата изври се запържва до зачервяване.
След което изсипваме нарязаните чушки, лукът, рендосаният морков и подправките. Задушаваме за 5 мин., след което изсипваме виното с водата.
Брашното го смесваме с доматите и го изсипваме в гозбата, заедно с червения пипер. Оставяме да ври 15 мин.(съвет от майка ми колко по-дълго къкри гозбата толкова е по вкусна). БОН АПЕТИ

сготвих

Mнения на кулинари

добави коментар
28.06.2010 г. 15:58 Полезен 34

Mnogo e vkusna,samo che malko shte te popravq.Mesoto se zadushava v mazninata do zachervqvane i posle se doliva goreshta voda(edva da pokrie meseto),v koqto da povri malko,dokato omekne.Nakraq edna -dve skilidki schukan chesun mu pridavat mnogo pikanten vkus i aromat.

Malina коментира

Подобни рецепти