Нужни продукти

1 кг свинско месо гърди ,осмянка
50 гр. сланинка
2-3 с.л брашно
2 с.л червен пипер
1 кисела зелка
копър на зърна
сол
мазнина
3-4 стръка праз
черен пипер
Нужно Време
подготовка 45 минути
готвене 40 минути
общо 85 минути

Стъпки

Зелката се нарязва на ситно и сварява за 30 мин., да поомекне зелето. В дълбок тиган се запържва месото нарязано на средно големи парчета, добавя се, нарязания на ситно праз, брашното, червения пипер, копъра, черен пипер по желание и сол. Запържват се до златисто, след което се смесват със зелето в дълбока тавичка, и се пече 40 мин., като се разбърква от време на време. На 180'С.

сготвих

Mнения на кулинари

добави коментар

Подобни рецепти