Приготвя се бързо за печене, а докато се пече може да свършите и нещо странично ;-)
Включваме фурната да загрява на 180 ° C
Нарязваме хляба на хапки. Разпределяме равномерно по дъното на намазнена стъклена тавичка
В купа разбиваме яйцата, млякото, ванилията, канелата и индийското орехче, докато се смесят напълно
В отделна купа смесваме крема сиренето и пудра захар, докато сместа не стане гладка.
Разбъркваме добре сместа с яйцата и крема сиренето, добавяме ягодите.
Изсипваме разбърканата смес с ягодите върху хапките хляб в приготвената тавичка
Печем 45 минути или докато хляба стане леко хрупкав и златисто кафяв на върха и по ръбовете.
По желание декорираме с бита сметана