Нужни продукти                        
                        
                                
                                500 гр Готово тесто                                
                            
                                                                                                            
                                
                                200гр Гъби                                
                            
                                                                                                            
                                
                                200-300 гр Колбас                                
                            
                                                                                                            
                                
                                200 гр Кашкавал                                
                            
                                                                                                            
                                
                                4-5 Кисели краставички                                
                            
                                                                                                            
                                
                                100гр Царевица                                
                            
                                                                                                            
                                
                                Доматено пюре                                
                            
                                                                                                            
                                
                                Мазнина                                
                            
                                                                                                            
                                
                                Лук                                
                            
                                                                                                            
                                
                                Маслини                                
                            
                                                                            Нужно Време
                            
                                    подготовка
                                    
                                                                        10
                                    минути
                                
                            
                                    готвене
                                    
                                                                        15
                                    минути
                                
                            
                                    общо
                                    
                                                                        25
                                    минути
                                
                            Стъпки
                        Тестото се разточва на тънка основа, прехвърля се в намаслена тава за печене и се оставя да втаса. Лукът се реже на полумесеци, гъбите и маслините на ивички, а чушките и шунката на кубчета. Лукът и гъбите се задушават, добавя се шунката, дръпва се от огъня.Готовата основа се маже със доматено пюре или лютеница, разпределя се равномерно плънката отгоре, и се пече в умерена фурна. След като е готова се поръсва с настъргания кашкавал и се пече до разтопяване на кашкавала.
Mнения на кулинари
                                                    
                                добави коментар                            
                        
                                                    Подобни рецепти
                        Още от този автор
                        Сезонни рецепти