Нужни продукти                        
                        
                                
                                 1 глава чесън                                 
                            
                                                                                                            
                                
                                 1 морков                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 парче червено зеле                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 50г. червено цвекло                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 магданоз                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 10 г. олио                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 сол                                
                            
                                                                                                            
                                
                                 сок от лимон                                
                            
                                                                            Стъпки
                        Чесънът (може и по - малко от 1 глава), морковът (може да го настържете) и червеното зеле се нарязват на дребно. Гарнират се с настърганото червено цвекло и се подправят с олио, лимоновия сок, сол и магданоз. Така приготвената пикантна салата се сервира със свинско тлъсто печено месо или със задушени птици и др.
Mнения на кулинари
                                                    
                                добави коментар                            
                        
                                                    Подобни рецепти
                        Още от този автор
                        Сезонни рецепти