Пълнена агнешка плешка
Проявете въображение и творчество за по-добри резултати ;)
Измивате месото със студена вода. Посолявате, намазвате с черен пипер, червен пипер, масло...
Загрявате 100-150 мл. олио и прибавяте ориза. Като добие леко златист цвят прибавяте ситно нарязаните месца от коремната част, моркови, гъби, лук, 250 мл. гореща вода, ситно нарязаните магданоз и джоджен, може по желание и стръкче пресен чесън или див чесън. Да клокне до сгъстяване.
Между ребрата и плешката отваряте джоб в който напълвате ориза. Поставяте в подходяща тава с 1/2 литра вода.
Печете на 150 градуса под фолио 3 ч. След което добавяте пресни картофки, още няколко моркова на едро и гъбки. Запичате на 200 градуса. Да Ви е сладко!
Рецептата е много вкусна! Ако авторът ми позволите ще я добавя в хттпс://рецептите.онлине. Поздрави