ЗА
                                    рецептата                                
                                По желание могат да се прибавят парченца портокал или сока на 1 портокал. Вкусът е страхотен! Освен портокалът може да аранжирате салатата с ананас и мандарини.
                            Нужни продукти                        
                        
                                
                                400 г. бяло пилешко месо                                
                            
                                                                                                            
                                
                                50 г. праз лук                                
                            
                                                                                                            
                                
                                1 лимон                                
                            
                                                                                                            
                                
                                300 г. картофи                                
                            
                                                                                                            
                                
                                100 г. майонеза                                
                            
                                                                                                            
                                
                                1 с.л. олио                                
                            
                                                                                                            
                                
                                черен пипер                                
                            
                                                                                                            
                                
                                сол                                
                            
                                                                            Стъпки
                        Месото от пилето се сварява и се нарязва на малки парченца. Празът се нарязва на кръгчета и се задушава в олиото. В дълбока купа се изсипва майонезата, която се подправя с черен пипер. Добавят се лимонов сок, пилешкото месо, лукът.
Mнения на кулинари
                                                    
                                добави коментар                            
                        
                                                    Подобни рецепти
                        Още от този автор
                        Сезонни рецепти
                         
                            
                            
 
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
             
                        