Нужни продукти
1 кг. спанак
250 г. дребни гъби
6 бр. стръкчета пресен чесън
1 китка пресен копър
100 г. масло
150 г. сирене
Нужно Време
подготовка 20 минути
готвене 10 минути
общо 30 минути
Стъпки

Почистеният и измит спанак се вари в подсолена, кипяща вода 5 мин., отцежда се и се нарязва на дребни ивици.
Гъбите се почистват от пънчетата и без да се режат се запържват в маслото до зачервяване. Изваждат се, оставят се настрани и в същата мазнина се запържват за няколко минути на дребно нарязания чесън и спанак. Сиренето се натрошава и прибавя към останалите продукти докато се поразтопи.
Нарязяният на ситно копър се прибавя и обърква със сместа.
След това се поставя в голяма чиния, като върху него се подреждат гъбите.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти