Нужни продукти
700гр. Свинска плешка
150гр. Гъби
4 глави Лук
2 скилидки чесън
2 суп.лъжици доматено пюре
75 мл. Черно Вино
Черен пипер,сол,кимион,чубрица на вкус
Дафинов лист
1 чушка
Стъпки
Свинското филе се нарязва на малки парчета.
Лукът се почиства и се нарязва на полумесеци, чесънът на ситно.
Чушката се почиства от семената и се нарязва на ивици.
Всичките продукти се поставят в тенджерата.
След като заври ястието, котлонът се намалява на слабо.
Свинската кавърма се оставя да къкри 40 минути.
• Прибавя се дафиновият лист и ястието се готви още 7-8 минути.
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти
Много вкусно се получи!!