Нужни продукти
500 гр. свинско месо
3 кисели краставички
олио
200 гр. доматен сос
200 гр. кашкавал
1 домат
1 краставица
лимон
200 гр. гъби
черен пипер
сол
Нужно Време
подготовка 45 минути
готвене 15 минути
общо 60 минути
Стъпки

Свинското месо се реже на пръчици, посолява и поръсва с черен пипер, пържи докато се зачерви, добавят се киселите краставички нарязани на пръчици и гъбите нарязани на пръчици, като се позапържат се добавя доматения сос, задушава се до мазнина. Слага се в огнеупорен съд в който и може да се сервира на порции разделя се месото със соса по съдовете поръсва се с кашкавал и леко се запича. Сервира се с нарязан домат краставица и лимон.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти