Нужни продукти

150 гр телешко бон филе
2 сварени картофа
2 ч.л. дижонска горчица
50 гр. коняк
черен пипер и сол на вкус!
Нужно Време
подготовка 30 минути
готвене 30 минути
общо 60 минути

Стъпки

Телешкото е предварително мариновано със зехтин и дижонса горчица.
Месото се оформя на два медальона и се запържва на тиган със малко мазнина, фламбира се с коняка или ром и черен пипер, сол.
Довършва се на много силна фурна или на скарата до готовността до която желаете.

Картофите се сортират леко на тиган с малко мазнина и една супена лъжичка горчица до леко почервеняване нарязани са на едро.
Сервират се заедно като се поръсват със малко зехтин и в единия край на чинията се поставя малко от горчицата!

Дано Ви хареса!

сготвих

Mнения на кулинари

добави коментар

Подобни рецепти