Торта "Шоколадова кочинка с прасенца"
Натрошете 600 гр. шоколад на много ситно. Сложете 600 милилитра сметана на котлона, докато заври и започне леко да прави балончета.
След това я изсипете в купата с шоколада. Разбъркайте, докато се получи еднородна смес без бучки. Покрийте с фолио и приберете в хладилника за минимум 4 часа.
Когато стегне крема, се маже върху блатовете, като върху тях се редят и плодове по избор. Това се случва с всичките 4 блата и целия крем.
Процедурата се повтаря с останалите 300 милилитра сметана и последните 300 гр. шоколад. Но този път кремът не се прибира в хладилника, но все пак се изчаква да изстине лекичко.
Маже се отгоре и отстрани, за да може да се залепят 12 броя кит-катчета или друга украса. Прасенцата се правят от чист марципан или фондан. Могат да бъдат оформени и като други животинки.