ЗА
рецептата
Веган
Нужни продукти
150 гр Тофу
100 гр Спанак
50 гр Броколи
50 гр Гъби
Половин глава Лук
1 малка Червена чушка
20-30 гр Бобови Кълнове
На вкус Подправки
1 с.л. Тобаско сос
1 с.л. Зехтин
Нужно Време
подготовка
20
минути
готвене
10
минути
общо
30
минути
Стъпки
Нагорещяваме зехтин със зелени подправки в тигана.
Добавяме нарязаните на дребно парченца тофу за около 2-3 минути докато придобият златист цвят.
Добавяме и всички зеленчуци без спанака за около 5 минути в нагорещен до максимум тиган.
Добавяме спанака и продължаваме да обръщаме всички компоненти в тигана за още 2-3 минути.
Добавяме сол, черен пипер, тобаско сос (или соев сос) и след това оставяме всичко да се задуши под капак за още 2-3 минути.
Можем да сервираме с прясно кашу за декорация и вкус.
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти