Нужни продукти
500 гр кус-кус на звездички
2 бр. пилешки бутчета
100 гр. олио/зехтин
2 бр. гъбен бульон
майонеза или готов сос
черен пипер
малко шарена сол
Нужно Време
подготовка 40 минути
готвене 10 минути
общо 50 минути
Стъпки

Кус-кусът се обтрива с олиото още суров. Сварява се в разтворения бульон, като по-често се разбърква. След като кус-кусът е сварен, излишният бульон се отцежда. Бутчетата се сваряват и обезкостяват. Месото се накъсва на дребно и се смесва с кус-куса. Добавя се черният пипер и шарената сол. Всичко се разбърква.
Когато поизстине се сервира с готов сос или само с майонеза.
Приятен апетит.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти