Ирина Ангелова
Коментари
Желатина в сметаната е само идея, затова е записано в "Бележки". Изпратих друга подобна рецепта. Оригиналната рецепта за американското "брауни" не ми е известна. Ако Вие имате тази рецепта, ще се радвам да ни я изпратите.
Това е домашна торта, може да се направи и със заквасена сметана, без да я разбивате само разбъркана със захар.
Преди да сложите месото в олиото, сложете 2 с.л. сурови фъстъци като се позапържат, ги извадете, но може и да ги оставите.
Рецептата е редактирана.
Грешката е поправена.
Рецептата е поправена.
Ако спазвате, указанията в рецептата, трябва да се получи.
Можете да проверите с клечка дали е изпечен, ако не остава нищо по клечката значи е изпечен.
Ако крема не сгъстява, сложете 1 пак. желатин.
Тестото трябва да се пече в правоъгълната тава от фурната, до зачервяване. Като го извадите от фурната, трябва или веднага да го намажете с конфитюра и да го завиете на руло или да го навиете на руло и да го завиете с влажна кърпа. Като изстине, развивате внимателно, намазвате и отново го правите на руло. Ако се пропука може да го поръсите с пудра захар.
Сладките може ги направите и с масло, но с мас, стават по хрупкави.
Може да сложите и по 1 парченце масло, върху всяко рулце.