Ценовски гювеч
Запържва се лука до златисто. Прибавят се морковите чушките и картофите, после се слага брашното, подправките, доматите и граха. На дъното на гювеча се поръсва олио, нарежда се месото, а отгоре се изсипва запържената смес.
Долива се с вода да се покрие всичко. Пече се на 280 градуса за 1-2 часа.
ако моjеш да готвиш ще моjеш и да прецениш количеството продукти а брашо се слага за платнос на соса
Не ми харесва. Рецепта надве-натри. От кое по колко, не става ясно. Много картофи, че и брашно, на всичкото отгоре. То пък за какво е? Картофите имат достатъчно нишесте, което да сгъсти ястието. Но това е въпрос на вкус, все пак.
абе това момиче мн вкусно готви готви бе :))))