Негърче II
Маслото се разтапя, добавя се захарта и се разбърква с миксера, след това и останалите продукти, до хомогенна смес. Сместа се изсипва в тава или форма, и се поставя в добре загрята фурна. Пече се на умерена фурна, около 20 мин.. Пробва се с клечка, ако има нужда се допича.
Глазурата се приготвя, като се загрява водата, добавя се маслото, какаото и захарта да се разтопи и се маха от огъня. Върху готовия, топъл сладкиш се залива с глазурата и негърчето е готово.
ПРИЯТЕН АПЕТИТ!
Всъщност е негърче и се прави в тава
За нищо не става тоя кекс.Пален боклук.
Със студена глазура се полива топлото негърче или обратно. Фурната се загрява на 180градуса.
е тва е негърче
Когато не можете да разберете дали се е опекъл сладкишът, прободете го с клечка и ако има по нея от суровата смес печете още.