Нарежете месото на нормални парчета, след това изчистете гъбите и ги нарежете на тънки филий.
След това, сложете месото, гъбите, вегета, чесън, олио и малко сол. Слагате във фурната и оставете леко да се задуши всичко заедно.
През това време започвате да правите сос бешамел, слагате в тенджера (малка) 1 нокът олио, оставете да загрее съвсем малко и слагате брашното. Постоянно разбърквате и след като се сгъсти, леко добавяте млякото и продължавате да бъркате.
След като се сгъсти соса, изваждате тавата от печката и изсипвате соса в тавата и леко разбъркайте. След това слагате във фурната и оставате 25-30 минути (да се пече, но не се изпича ).
Накрая след като сервирате поръсете с магданоз.
Добър апетит!