![Пилешка пържола с кашкавал и топено сирене](/files/thumbs/1/6/0/160958d0c2c90320d66f2304a3e4cd307c26c5f1/1349246529__565_380.jpg)
Пилешка пържола с кашкавал и топено сирене
Нужни продукти
4 пилешки пържоли (бяло месо или от бутчета)
100 г. кашкавал
2 триъгълничета от топено сирене
черен пипер
1 ч.ч. бира
готова подправка за пиле
олио
1 с.л. горчица
Нужно Време
подготовка
80
минути
готвене
15
минути
общо
95
минути
Стъпки
Пържолките начукваме леко. Смесваме подправката с бирата и горчицата, наръсваме пържолките с черен пипер и ги слагаме в маринатата. Престояват най-малко 1 час. Пържим на умерен огън до зачервяване. Слагаме ги в тавичка, намазваме с топеното сирене, наръсваме с кашкавал и запичаме само отгоре до зачервяване.
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти