Нужни продукти за пазаруване

600 гр. телешко месо
1/2 глава целина (листа от целина)
1 морков
2 дафинови листа
6 картофа
2 домата
1 гл. лук
черен пипер
сол
магданоз
Нужно Време
подготовка 10 минути
готвене 60 минути
общо 70 минути

Стъпки

Нарежете месото на парчета и го сложете в тенджера с 3 л вода да ври под капак. Оберете пяната. Когато месото започне да омеква, посолете, прибавете нарязаните на ситно морков, целина, лук, картофите на едро, черен пипер, дафинови листа. Когато картофите омекнат добавяме настърганите домати. Оставяме да поври да се сварят и доматите. Накрая наръсваме с магданоз.

сготвих

Mнения на кулинари

добави коментар

Emil коментира

26.01.2010 г. 18:14 Полезен 7

sled kato stane gotovo serviraite i ako iskate slojete malko xren s ocet za vkys

Anna Bojilova коментира

03.10.2011 г. 22:59 Полезен 3

Za predpochitane e limonov sok, vmesto ocet,stava po vkusno ako peibavite i smlian cher piper i malko chist zehtin.