Десислава Георгиева Чанева
ЗА рецептата

Надявам се да ви хареса при мен се получи много добре. И е изключително вкусно. А не се приготвя толкова трудно.

Нужни продукти
500 гр пилешко филе
1 ч.ч. ориз
1 гл. лук
сол на вкус
2 с.л. универсална подправка
2 кисели краставички
черен пипер
сол
Нужно Време
подготовка 30 минути
готвене 10 минути
общо 40 минути
Стъпки

Ориза се сварява с 2 и 1/2 ч.ч. вода и подправката, до готовност оставя се настрани.
В тиган - с капак се запържва нарязаното месо на парчета, предварително наръсено с черен пипер и сол и се обръща от време на време, когато е почти готово, се добавя лук, предварително настърган, позапържва се.
След това се добавя ориза, нарязаните на лентички кисели краставички, солта на вкус и се разбърква добре. Оставя се за две - три минути да се задуши. Маха се от котлона и воаля. Ястието е готово. Бон апети :)

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти