Нужни продукти
1 цяло агне
125 гр масло
1 с.л. черен пипер
1 с.л. червен пипер
1 ч.л. сол
1 кг. боб
50 гр. масло
джоджен
сол на вкус
черен пипер
червен пипер
Нужно Време
подготовка 20 минути
готвене 180 минути
общо 200 минути
Стъпки

Месото се намазва с маслото, червения, черния пипер и сол. Слага в подходяща тава, добавя се боба около месото, поръсва се с черен и червен пипер, наситнения джоджен, сол на вкус и маслото, залива се с вода и се покрива с фолио.

Пече се на умерена фурна около 3 часа, като от време на време се проверява, ако водата е извряла и боба още не е готов, да се долее. Когато месото е готово се маха фолиото и малко се запича ,за да добие залтист цвят.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти