Наздраве и дано да ви е харесала рецептата. Аз съм доволна от резултата, получава се нещо като малки хлебчета и са много вкусни .
Бирата се излива в купа за месене на тесто. Добавя се содата и бакпулвера, разбърква се с лъжица.
Добавя се брашното, което преди това, трябва да се пресее, за да е по меко тестото. Слагаме джоджена, маслините. Настъргваме сиренето и го добавяме към сместа.
Омесваме го да се оформи хубава топка, след което разпределяме тестото на равни части и омесваме малки топчици, които поставяме в предварително намаслена тавичка.
Вземаме един нож и леко правим малки разрези на топчиците, поръсваме с червен пипер всяка една.
Включваме печката на 200-250 градуса, за да се загрее и после намаля ме температурата на 180.
Поставяме тавичката в печката, печем за около 30-40 минути, докато са готови и Бон-апети. :)
На мен много ми харесаха, не е сложно за приготвяне. Моите биренки бухна много.