Нужни продукти
1 голяма солена палачинка
1 супена лъжица майонеза
30 гр. пушен колбас
1/2 кисела краставичка
1/2 варено яйце
топено или пушено сирене колкото кибрит
малко черен пипер
Нужно Време
подготовка 10 минути
готвене 10 минути
общо 20 минути
Стъпки

Разбъркайте майонезата с предварително нарязаните колбас, краставичка, яйце и сирене и овкусете с черния пипер. Плънката сложете върху палачинката, съберете краищата й и с помощта на подаръчна панделка я завържете като торбичка.
Поставете в чинийка и декорирайте по желание. Най-добре е с пъстри зеленчуци.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
12.10.2011 г. 08:44 Полезен 7

Късно виждам въпроса относно връзването на торбичките... Да, могат да се вържат с природни дадености, оригинално става с дълги кромидени перца или с клонки магданоз, но понеже аз ги правих в сезон, в който нямаше зелении, вързах ги с панделки :).

mdimitrova
mdimitrova коментира
08.11.2010 г. 00:01 Полезен 3

Спроде мен може с Клечки за зъби да набудеш като тигел или клечки за хапки но тогава няма да излеждат така хубаво може да пробваш и с моркови както почисваш с белачката морковите така напражи една тънка линика.... е това са мойте предложения

Христина
Христина коментира
25.08.2009 г. 11:02 Полезен 1

не може ли да се завържат с нещо друго вместо с подаръчна панделка

яна
яна коментира
Подобни рецепти