Лесно пушено месо със зеленчуци "ЕЛИ"
Нужни продукти
600-800гр пушено месо;
1 пакет замразени зеленчуци - микс /според вкуса/;
1/2 палка топено,пушено сирене
1 кубче бульон /или вегета/, разтворено в 1 ч.ч. гореща вода;
Нужно Време
подготовка
10
минути
готвене
15
минути
общо
25
минути
Стъпки
Нарязаното на парчета месо, зеленчуците и горещата вода с бульона се слагат в намазана с масло тенджера под налягане. Когато \"зашуми\", котлона се намалява на 1. Варим 12-15 мин. Спира се, охлажда се тенджерата, отваря се и се слагат малките късчета топено сирене /по желание - копър и магданоз/. Разбърква се леко и се оставя настрани 5 мин. - да се разтопи топеното сирене.
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти