![Печени агнешки ребра](/files/thumbs/7/3/1/7311ac85461eb270539ed67a9cc5a394587d88ee/1347251370__565_380.jpg)
Печени агнешки ребра
нужно време
135 минутипорции
4трудност
- -сготвиха
4
Нужни продукти
1 кг агнешки ребра
1 к.л. черен пипер
2 к.л. червен пипер
1 к.л. мащерка
1/2 к.л. стрит розмарин
50 г масло
сол
Нужно Време
подготовка
15
минути
готвене
120
минути
общо
135
минути
Стъпки
Ребрата се нарязват на порции. Смесват се подправките и се натрива месото, намазва се с маслото поръсва се със сол и се поставя в тавичка, залива се с 1 ч.ч. хладка вода и се покрива с фолио. Пече се на умерена фурна около 2 часа, ако водата изври долейте още малко. Фолиото се маха и се запича още малко до зачервяване. Сервира се с задушени картофи или със зелена салата.
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти