Тази пица е е пълна измислица. Просто използвах каквото имах у дома. Не съм търсила специални рецепти, а просто импровизирах.
Първата стъпка е да настържем картофите, да ги изстискаме добре от водата, да ги прехвърлим в купа. Зеленият лук се реже на ситно и се слага в купата. След това се слагат яйцата и всички останали съставки, без продуктите за гарниране.
Втората стъпка е да застелем тавата на фурната с хартия за печене и да я намажем с олио. След това се изсипва сместа за блата и се разпределя равномерно, така че да придобие формата на тавата. Блата за пицата се слага да се пече в загрята на 200 градуса фурна за 30 минути.
През това време се приготвят приготвят продуктите за гарниране. Моцарелата се реже на тънки шайби, кашкавалът се настъргва, чери доматите се измиват и се режат на шайби. Чушките се почистват от семките и се режат също на шайби. Гъбите се отцеждат от водата.
След като блата се изпече се вади от фурната. Слага се половината кашкавал, следват гъбите, после чери доматите, луканката, чушките, моцарелата, пармезана и накрая останалия кашкавал. Връща се във фурната да се допече до златисто. Да ви е сладко!