Картофи и зелен фасул с копър и чесън
                            Нужни продукти                        
                        
                                
                                1 кг картофи                                
                            
                                                                                                            
                                
                                1 буркан стерилизиран зелен фасул                                
                            
                                                                                                            
                                
                                1 зеленчуково бульонче                                
                            
                                                                                                            
                                
                                1 ч.ч. вода                                
                            
                                                                                                            
                                
                                6-7 скилидки чесън                                
                            
                                                                                                            
                                
                                1 връзка копър                                
                            
                                                                                                            
                                
                                оцет                                
                            
                                                                                                            
                                
                                олио                                
                            
                                                                                                            
                                
                                сол на вкус                                
                            
                                                                            Нужно Време
                            
                                    подготовка
                                    
                                                                        30
                                    минути
                                
                            
                                    готвене
                                    
                                                                        10
                                    минути
                                
                            
                                    общо
                                    
                                                                        40
                                    минути
                                
                            Стъпки
                        Обелете и нарежете  картофите на парчета. Поставете ги в тенджера под налягане заедно с фасула, бульона и водата.
 Варете 10 минути. Изчакайте малко да поизстине тенджерата, отворете я, изсипете в голяма купа съдържанието и го залейте с дресинг, който предварително сте приготвили от олиото, оцета, солта и нарязаните копър и чесън. Разбъркайте добре и консумирайте.
Mнения на кулинари
                                                    
                                добави коментар                            
                        
                                                    Подобни рецепти
                        Още от този автор
                        Сезонни рецепти